A’dam – E.V.A. 2

De opnames voor het tweede seizoen van A’dam – E.V.A. zijn in volle gang! In het tweede seizoen gaan we verder waar Adam en Eva gebleven waren. Met de geboorte van hun kid moeten ze het heft in handen nemen, en aan de slag. Ze moeten leren omgaan met het nieuwe leven, waarvoor ze verantwoordelijk zijn. Ook in hun relaties met elkaar en de anderen verschuiven de verwachtingen en behoeftes. Eva moet eerst op eigen benen leren te staan om samen gelukkig te worden. Adam moet zich waarmaken als partner en als vader. En Harm-Jan realiseert zich dat hij Eva niet kan blijven steunen en bevoogden; het wordt tijd dat hij zijn eigen leven op orde krijgt. Timo maakt kennis met de zwartere kanten van de stad en zichzelf. En te midden van al die veranderingen weet de Rotterdamse Dolores onverstoorbaar zichzelf te blijven.

A’dam-E.V.A. 2 op Facebook